top of page

När saker & ting inte blev som du tänkt dig

 

 

 

 

                                        Meja Eriksson

 

 

 

När din flytt till Spanien inte riktigt lever upp till dina förväntningar och den initiala spänningen avtar med vardagens påminnelser. När tvivlen och hemlängtan känns överväldigande - vad gör man då?

Vi förstår att vissa situationer kan vara överväldigande och svåra att hantera på egen hand. Ibland kan det vara till stor hjälp att prata med någon utomstående för att få nya perspektiv och insikter.

Jag är inte en utbildad terapeut, men med över 20 års erfarenhet som konsult i Spanien har jag hjälpt många svenska familjer och företagare att navigera genom flytten till Spanien.

Genom att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter, inklusive alla för- och nackdelar som följer med ett sådant beslut, kan jag hjälpa dig att se saker och ting från nya perspektiv.

Våra samtal är konfidentiella, och tillsammans kan vi utforska alternativa perspektiv och hitta lösningar som kanske inte har varit uppenbara tidigare.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att betrakta din situation från en annan synvinkel och arbeta tillsammans mot positiva förändringar.

bottom of page