top of page
Kjell och Martin Hellefors
Vi vill rekommendera Meja och spanienkonsulten. Efter mycket letande och stress hittade vi er på internet. Tack för all hjälp, alla samtal och för att ni hjälpte oss vidare i vår process inför vårt nya liv i Spanien. Varmt tack även för den fina inflyttnings blomman! Vi ses igen hälsar Kjell och Martin Torrevieja.
Salma Abadi
Fin hjälp för flytten. Vi hade svårt att förstå systemet i spanien, inte förstog allt. Vi är tacksama för er hjälp. Nu vi har ett bra boende och nie nummeren.
Manne Guss
Frun och jag tackar för hjälpen med residencian
Nour Youssef
Vi köpte familjepaketet och det hjälpte oss med vår flytt till Orihuela. Bra service till ekonomiskt pris.
Nils och Elsy Jonsson-Bäckman
Nu vill rekommendera spanienkonsulten för er som vill ansöka om uthyrnings licens för er bostad. Vi gjorde det via dom och även om kommunen tog oerhört lång tid på sig med att handlägga vår ansökan så ordnade spanienkonsulten allt med ansökningar etc. Nu kan vi hyra ut vårt radhus. Tack från Nils och Elsy i Grythyttan.
Olof Granlund
Tack för hjälpen med att ordna med residencian och hyresavtalet. jag kommer åter när det blir dax för översättning. Gott nytt 2024
Lotta Angelbräck
Vi vill rekommendera spanienkonsulten till andra familjer som funderar på att flytta till spanien.
Vi hade det tufft att förstå all byråkrati, förstå vad som stod i alla papper vi skulle fylla i och fixa. Det kändes helt övermäktigt. Vi blev i vår tur rekommenderade av en annan svensk familj som hade fått hjälp av er. Vi anlitade familjepaketet för oss och våra 2 barn. Då vi inte skulle ha barnen i spansk skola fick vi byta den tjänsten mot en annan, vilket kändes toppen. Så allt har flutit på smidigt och vi har verkligen köpt oss fria. Rekommenderas verkligen om man vill slippa stress i onödan och frustation på grund det krångliga systemet i Spanien.

Mona Jonsson

72 dagar tog det sen fick vi vårt Nie nummer. Tänk om allt kunde gå lika smidigt på spanska offentliga instanser som det gör i Sverige.

Tur att ni vet hur man gör och att ni inte tappar tålamodet med att få tid, för det gjorde vi efter en månad. Tack för hjälpen och för att det kunde lösa sig till sist. 

 

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Niclas Molinder

Efter många vändor till polisstationen och utlandsenheten i Alicante så gav vi upp. Hittade r på nätet och fick fantastisk hjälp på en gång med att fixa våra residencia kort. Det har tagit lång tid att få dom, men när ni väl tog hand om allt så behövde vi bara skriva ut alla dokument ni skickade oss och infinna oss på utsatt tid hos polisen. Efter bara  25 min så fick vi våra gröna kort. Nu kan vi börja leva i Spanien på riktigt. Tusen tack från familjen Molinder - Lindh

Katarina Andosco

Tack för att ni kunde lösa detta med nienummer till mig. Sur personal hos polisen som inte ville förklara vad jag skulle göra, visste inte

hur jag skulle fylla i ansökan eller vad dom ville ha. Tur att jag hittade er och kunde köpa mig fri från detta kaos. Värt varenda öre och

nu har jag äntligen mitt nienummer. hej från mig i Torrevieja

Lena och Klas Gunnarsson

​ Vill tacka för att ni hjälpt oss med köp av våran allra första lägenhet i Las palmas. Så mycket vi inte kunde och visste innan men vi fick fin guidning under hela resan. Nu är allt påskrivet och klart och vi ses i september när vi ska ordna licens för att kunna hyra ut vår lägenhet i vinter när vi inte är på plats. spanien konsulten rekommenderas verkligen.​ Bra och väldigt personlig service .

Martin & Anna Carin Häggkvist

Tack för en fantastiskt kurs och för härliga dagar i Las Palmas. Tänk så mycket vi fick lära oss att tänka på när det gäller att flytta till ett nytt land och att starta företag. För att inte tala på alla gömda shopping ställen vi fick besöka, Tack från oss och på återseende! 

Cecilia & Peter Kärvegård

Sandra på spanienkonsulten har gett oss ovärderlig hjälp. Tack vare henne så har allt gått både snabbt och smidigt. Hon har verkligen koll på läget och alla regler och visste precis vilka dokument vi behövde. Hon har översatt alla papper och fixat våra NIE nummer och sedan residencian utan problem. Det hon inte kan fixa, behöver inte fixas! Vi är så nöjda och kommer att fortsätta anlita henne till allt vad vi kan behöva hjälp med och även be om råd och tips! 

Thorild Andersson Mjölby 

 Jag var verkligen skeptisk till denna e-kurs, tänkte att det är väll ännu en som vill tjäna en peng på oss som inte har så bra koll. Men jag blev verkligen positivt överraskad, så mycket information och så trevlig. Jag är glad att jag gick emot mina egna onödiga fördomar och slängde ut pengar på detta, Kan rekommendera den till andra. 

Niclas & Maria Jansson

Jag vet att jag skrivit här förut men måste få nämna det igen! Hon är min hjältinna! Utan hennes hjälp vet jag inte hur detta hade slutat.

Vilket proffs hon är, bara ställer upp och ställer upp. Hon till och med bokade om sin semester för att hjälpa oss och detta gör hon i sista stunden. Man blir faktiskt rörd till tårar. Tack Sandra , du är så djävla bra! (ursäkta mitt språk) 

Leif Holgerdsson

Efter att ha letat mig trött på nätet så fick jag all information jag behöver och mer därtill med hjälp av Guldkant på tillvaron som E-bok. Rekommenderas verkligen till alla pensionärer som ska flytta till Spanien


Gunilla G

Nu har vi läst E-boken flera gånger och känner oss så trygga i vårt val att äntligen få bli pensionärer i Spanien. Så bra med all information och tips

Anna-Greta och Ingvar i Munkfors

Vilken trevlig onlinekurs! Kul att den var så personlig och så givande för oss.

Ingvar H

Takk Meja - du har vært til inspirasjon for å ta dette viktige livsvalget gjennom din bok og vår samtale på telefon

Carola & Nisse Bengtsson

Tusen tack för en fantastisk vecka!

Vi har lärt oss så mycket på kursen och hade jätte trevligt. Vi ses i November då vi kommer med flyttlass och allt!

Trevlig sommar

Rolf & Ida från Skanör

Att befinna sig i Sverige och ha problem med lagliga saker är inte alls roligt. Dock kunde detta lösa sig med hjälp av spanienkonsulten och deras advokater. Med hjälp av en fullmakt så ordnade dom så att det blev bra till sist för oss. Tusen tack till både spanienkonsulten och Triarii. 

Pernilla Johansson med son

Meja Eriksson är den mest kompetenta och proffsigaste person jag träffat. Hennes spanska är lysande och hon har hjälp till med översättning, ordnat advokater, varit med i rättegången, fixat hotell. Hon har varit tillgänglig dygnet runt för oss. Kan verkligen rekomendera Meja till alla som behöver hjälp, hon har bokstavligen räddat mitt liv. Tack meja, du är guld värd!//

Gerd & Mikael Arthursson

Att bli rånad under semestern blev verkligen en mardröm och inget jag ens önskar min värsta fiende. Fy sjutton så jobbigt det varit denna vecka. Tack för att du kom till oss på kvällen till vårt hotell och stannade i flera timmar. Det var tufft och mycket ångest. Nu har vi äntligen fått ok från försäkringsbolaget gällande stölden av våra saker och även kostnaden för ert arbete. Tack för hjälp hos polisen, sjukhuset och alla stunder av samtal och stöttning. Dina hembakta kanelbullar var rena medicinen. 

Gunilla, Anki & Louise    Tjejerna på hörnet.

Nu är vi laddade och utbildade till att stå på egna ben och komma igång med vårt företag. Denna kursen borde många fler gå, så mycket som man inte tänker på och som är jätte viktigt att få information om i förväg. Man undviker många fel och misstag kan vi lova. Bra kurs!! Nu startar vi vårt efterlängtade café på solkusten

Mona & Bengt Granberg

Tackar ödmjukt för er hjälp! Vad hade vi gjort utan er? Nu har vi fått tillbaka våra saker och även om semestern blev förstörd så känns det bra att det fanns hjälp att få via er. Kram 

Gun Jakobsson

Tack för all hjälp då dom stal vår resväska

Peter & Elli J

Nu har vår nya bil kommit! Tack för all hjälp i en djungel av obegriplig byråkrati och dokument.

Greta Bengtsson

Nu har vi fått på posten i dag era översättningar. Så bra att det löser sig nu. Personbevis, intyg drån försäkringskassan och pensionverket. Nu ska vi ansöka om vår spanska socialförsäkring. Tack och tack ännu en gång.

C. Holmlund

Meja och hennes team är professionella och duktiga. Dom har gedigen kunskap på vilka instanser som skall kontaktas vid olika ärenden. Allt går snabbt och smidigt tillväga. Mejas stöd och tjänster som översättare har varit livsavgörande för mig och min dotter.

Kan verkligen varmt rekommenderas.

Annelie Lindberg

Rekomenderar verkligen detta team. Vi fick så snabb och bra hjälp i fredags då strömmen försvann och vi stog utan el. Dom fixade snabbt hjälp hos elbolaget och det visade sig att vi vid vårt husköp inte tänkt på att ändra ägare på elavtalet. Nu fixade dom detta snabbt och redan samma kväll fick vi el igen!

Niclas E

Sandra och hennes personal har hjälp oss så himla mycket inför vår flytt till ön. Utan henne vet jag inte hur vi klarat detta.

Betyg 10 av 10!  

Joakim Hallin

Sandra är bäst! Det bara blinkar till så är det fixat. Annars får man stå i den berömda spanska kön. 

Anita Jolinder

Spanienkonsulten är jätte bra och kan rekommenderas. jag har använt mig av deras tjänster flera gånger. Översättningarna går snabbt och proffsigt.

Katarina Widestam

Spanienkonsulten med  Meja i spetsen har betytt så himla mycket för vår familj i och med flytten till Spanien. Meja, hon jobbar med hjärtat och hon brydde verkligen sig om oss och ställde upp när det strulade en del i början med oseriösa mäklare. En gång behövde vi hjälp mitt i natten och då fanns hon där och hjälpte oss. Otrolig service, raka besked och snabb service. Mycket kunskap i detta gäng" Så kan man sammanfatta spanienkonsultemet. Tack från oss!


Leif,  Katarina,Magnus och hunden Lola

Härlig kurs och roliga upplevelser! Nu kör vi !! 

Nioclas & Maria Jonsson

Jag och min famil har fått så mycket hjälp av Sandra  på spanienkonsulten. Hjälp med översättningar av hyresavtal, bilköp, Nie nummer och residencia för oss alla. För att inte tala på alla andra tusen saker hon fixade direkt. helt fantastisk service

Katarina Lundqvist Sunwing

Utskriven och mycket piggare landade jag hemma i Sköndal igen. tack till spanienkonsulten för översättning av mina spanska sjukjournaler.

Nu kan jag få fortsatt vård här hemma och min läkare kan även förstå vilken behandling jag fick i Spanien tack vare översättningen.

Bäst var då dina besök och goda kanelbullar jag fick på sjukhuset

Oscar & William

Finns det något ni inte kan fixa? hahahahah superservice! 

Mona Jansson

Jag är jätte glad att jag köpte er Ebok, så mycket fin information om saker man inte tänker på kan hända

Arne B

Jag vill säga att jag är nöjd med hjälpen med läkaren och sedan översättningen.

Mark & Andy

Thank you girl! Now we have a lovely home and no more problems with the landlord. Cheers from mark and Andy

Markus Hansson

Tack för hjälpen med översättningen av våra personbevis. Det gick snabbt och enkelt när vi kunde visa upp dom på spanska och inte på engelska som inte fungerar tydligen

Sara & Niclas Strömberg

Jag köpte boken från tanke till handling av er. Den var jättebra att läsa och kunde ge oss bra information. Men då vi kände att vi ville vara ännu mer förberedda så gick vi även er kurs i att flytta till Spanien. Det var en jätte roligt upplevelse för hela familjen och så många andra trevliga personer vi lärde känna som ska göra samma resa som oss. Nya kunskaper och nya vänner, nu kan det bara bli bra allt detta! Välkommen att hälsa på oss i Orihuela costa. Kramar från Sara och Niklas Rönnberg med familj

Richard Hansson Vällingby

Tack för översättningen Det blev jätte bra

bottom of page